Yeni İnsan-Neos Anthropos [Devrimci Marksist Fraksiyon]

Bundan sonra "Yeni İnsan-Neos Anthropos [Devrimci Marksist Fraksiyon]" ismi ile http://uluslararasisinifmucadelesi.blogspot.de/ sayfasındayız.

30 Eylül 2011 Cuma

Devrimci kamuoyuna

Entelektüel vicdanımız ve devrimci direnişin sembolü İsmail Beşikçi adına 19.9.2011 tarihinde düzenlediğimiz "İsmail Beşikçi ve Türkiye’de İfade Özgürlüğü" başlıklı konferans son yılların en geniş katılımı ve devrimci coşku ile miting atmosferinde gerçekleştirilmiş, devrimciler 10 saati aşkın İsmail Beşikçi’nin yanında direnmişlerdir.

Ancak bu devrimci eyleme karşı ODA TV kaynaklı ve Ahmet Kaplan imzalı çamur atma kampanyası başlatılmış SENDİKA.ORG tarafından web sahifesinde de yer verilerek bu kampanyaya çanak tutulmuştur. Ayrıca fısıltı gazeteleri de işbaşı yapmış dedikodu üretmektedirler.

Sanal ortamda "çamur at izi kalır" kolaycılığı "modern zamanlar"daki postmodern bir pespayelik olduğunun altını defalarca çizerek; "solculuk" ve "devrimcilik" bu kadar kolay mı diye sormadan edemiyoruz.Yapılanlar tek kelimeyle: AYIPTIR!

Ahmet Kaplan ve diğer iddia sahiplerini istedikleri yerde ve zamanda kitleler önünde açık tartışmaya çağırarak iddia sahiplerini iddialarına içkin kanıtları ne ise ortaya koymaya davet ediyoruz. Sorunun muhatapları ve Ahmet Kaplan davetimize belgeleriyle birlikte icabet etmediği takdirde, attığı çamuruyla başbaşa kalmış olacağını devrimci kamuoyuna saygı ile duyururuz.


Ankara Düşünceye Özgürlük Girişimi Adına
Sait Çetinoğlu


Not:konuya yabancı olanlar için yazının linkini aşağıda veriyoruz

"İsmail Beşikçi ve Türkiye'de ifade özgürlüğü" sempozyumu ve CIA kuruluşları -Ahmet Kaplan

http://www.sendika.org/yazi.php?yazi_no=39732&ref=halkevleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder